Battlefield Tour

Vanuit Oorlogsmuseum Veen worden er door Footsteps in History Battlefield Tours georganiseerd. Een Battlefield Tour is een rondleiding door een bepaald gebied waarbij we op zoek gaan naar restanten en bijzondere locaties die ons herinneren aan de Tweede Wereldoorlog.

Footsteps in History bestaat uit Martijn Zwiggelaar, Diederik Venderbos en Peter-Willem Langebeeke, bestuursleden van het Oorlogsmuseum in Veen. Zowel Martijn, Diederik als Peter-Willem zijn van jongs af aan geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog . Tijdens de tour wordt aan de hand van historisch fotomateriaal en van voorwerpen het verhaal verteld van de gebeurtenissen op de betreffende locatie. Op deze wijze kunt u de locatie vergelijken met de situatie nu en toen. Een unieke ervaring! Klik op een van de onderstaande tours voor meer informatie.

TourDatum Tijd Kosten Beschikbare plaatsenOverig
Kapelsche Veer18-05-202409:00 – 12:00 uur€108Exclusief vervoer
Bergsche Maas10-08-202409:00 – 12:00 uur€12,50VOLInclusief vervoer
Kijk hieronder voor meer informatie.

Op al onze tours zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Boeken of vragen?

Vul het onderstaande contactformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering. Heeft u geen bericht ontvangen? Stuur dan een mail naar oorlogsmuseumveen@gmail.com
Staat er geen beschikbare datum tussen? Of wilt u met een eigen groep/vereniging een tour volgen. Neem dan contact op met ons, dan kijken we samen naar een geschikt moment.

    Lezing

    Ook voor lezingen bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u graag voor een groep, vereniging of school een lezing organiseren over de Tweede Wereldoorlog of een specifiek onderdeel uit de Tweede Wereldoorlog? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.